Video placeholde

Na Velikonoční pondělí startuje v televizi nový kanál. Prima Krimi začne voyeuristickým thrillerem

Na velikonoční pondělí 2. dubna připravila skupina Prima divákům netradiční dárek – zahájí vysílání nové celoplošné stanice, Prima KRIMI. Tento již osmý kanál bude tematicky zaměřen převážně na zahraniční seriály s detektivní tematikou. První večer se mohou diváci těšit na televizní premiéru filmu Dívka ve vlaku ve 20:00. 

Nový kanál Prima KRIMI navazuje na úspěch detektivních seriálů, které dosud vysílala stanice Prima LOVE. Diváci se mohou těšit na oblíbené seriály jako Sběratelé kostí, Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně, Castle na zabití, ale i úplné novinky – například seriál American Crime Story: Versace, který bude vysílán necelé dva měsíce po své americké premiéře. Milovníci klasiky zajásají u Vražd v Midsomeru, Julie Lescautové, Odpadlíka.

Detektivní i kriminální příběhy patří u českých diváků mezi oblíbené televizní žánry, což dokládá divácký úspěch našich detektivních seriálů, které vysíláme v prime time na Primě, proto jsme se rozhodli, že náš nový, osmý kanál zaměříme čistě na krimi a detektivní pořady,“ říká Marek Singer, generální ředitel FTV Prima, a dodává: „Od Prima KRIMI si slibujeme větší tematickou rozmanitost našich kanálů a především nárůst podílu divácké sledovanosti skupina Prima, protože cílíme na širokou diváckou skupinu.“

Českou premiéru si na stanici hned v pondělí 2. dubna odbyde od 20:00 americký voyeuristický thriller Dívka ve vlaku, ve kterém Rachel Watsonová jezdí každý den vlakem kolem města Witney. Vlak projíždí kolem jejího starého domu, kde bydlí její exmanžel se svou novou manželkou Annou. O pár domů dál každý den vidí jiný manželský pár. Rachel si postupně tento pár oblíbí a sama pro sebe si je pojmenuje „Jess a Jason“. Zdá se, že mají dokonalý život, a Rachel jim zároveň závidí i přeje jejich štěstí. Jednoho dne, když projíždí kolem jejich domu, se stane svědkem něčeho, co od základu změní vše, co si dosud o tomto páru myslela.