Video placeholde

Abolice premiéra? Babiš je rodinné stříbro, ale Zeman ho nechá vycachtat, tipovali jsme před časem v Reflexu

V redakci Reflexu jsme na začátku roku 2018 vyzpovídali kolegy na téma, zda prezident Zeman omilostní premiéra Babiše. I když udělení abolice hlava státu několikrát popřela, není to nic definitivního. Jak už Zeman kdysi prohlásil, jen "idiot nemění své názory". A to se nyní dokonce stalo, když prezident řekl, že "Když se do toho už nebude vrtat, tak bude klid a budu rád. Kdyby se do toho vrtalo, tak prezident má ústavou dané právo abolice. Pokud by to bylo nutné, a já věřím, že to nutné nebude, pak bych k tomuto ústavnímu kroku sáhl." Jak to tedy tipuje JXD, Steigerwald a spol.? Podívejte se na video!

Zatímco JXD upřímně doufá v Zemanův zásah a omilostnění Babiše, protože je tento člověk ve funkci premiéra něco jako naše rodinné stříbro, Karel Steigerwald mu oponuje a říká, že prezident už předsedu hnutí ANO k ničemu nepotřebuje a nechá ho v jeho kauze náležitě vycachtat. Co tipují další redaktoři zjistíte ve videu v úvodu článku.

A jak to vidíte vy? Myslíte si, že Zeman dodrží slovo a Babiše neomilostní ani neudělí abolici? Napište nám to do komentářů pod článkem!