Video placeholde

Opilý Rus ukradl obrněný transportér, narazil do výlohy supermarketu a tam chtěl ukrást víno

Devětadvacetiletý opilý Rus ukradl minulý týden ve středu ráno ve městě Apatity v Murmanské oblasti obrněný transportér, naboural s ním pak osobní auto a nakonec vjel do výlohy supermarketu. Tam se ještě pokusil ukrást z regálu lahev vína.

Muž ukradl obrněný transportér z autoškoly ve městě Apatity, která se kromě jiného věnuje i výcviku řidičů se speciálním zaměřením. Kromě jiného se zde lidi učí jezdit i s obrněným transportérem.

Opilec po krádeži projel s obrněným vozidlem část města, naboural do osobního automobilu značky Daewoo a nakonec prorazil výlohu supermarketu. Pak z vozidla v klidu vylezl, šel se projít mezi regály a dokonce se ještě pokusil ukrást láhev vína. Jako první o neobvyklé nehodě, která se snad může stát pouze v Rusku, informovala místní agentura Chibiny.

Podle dostupných informací vše ale proběhlo za neobvyklého klidu. Svědci i přivolaní policisté se zdají být „v pohodě“, jako kdyby je jízda s ukradeným obrněným transportérem nijak zvlášť nevzrušovala. Identita podivného ruského opilce nebyla zveřejněna.

Video, které ukazuje obrněný transportér ve výloze supermarketu, najdete v ůvodu článku.