Video placeholde

Leden ve znamení seriálů. V TV běží premiérové díly Simpsonových i Teorie velkého třesku

Začátek roku 2018 potěší tuzemské nadšence amerických seriálů. Každé pondělí můžete od 20:00 sledovat na Prima Cool premiérové díly 11. série Teorie velkého třesku a 29. řady Simpsonových.

Bude se Sheldon ženit a Amy vdávat? To se uvidí! A hned na začátku jedenácté řady Teorie velkého třesku. Fenomenální komediální seriál o geniálních fyzicích, kteří jsou v každodenním společenském dění totálně ztracení, servíruje další porci zábavy. Čeká nás pohled na to, jak se z Penny a Leonardovy matky stanou nejlepší kamarádky. Jak se Sheldon zúčastní konkurzu na Profesora Protona. Jak budou Leonard a Howard oklamáni. Jak si Amy užije zvláštní narozeninovou oslavu, a ještě mnohem víc! Jak to tentokrát dopadne?

Simpsonovi jsou hlavními hrdiny parodie na Pána prstenů a Hru o trůny, podle Líziných tragických zážitků připravují divadelní představení na Broadwayi nebo rozjíždějí dětskou kariéru zázračného miminka Maggie. Marge kandiduje na starostku Springfieldu, a dělá si přitom z Homera nechutnou legraci… To je teprve začátek 29. řady legendárního animovaného seriálu, který si drzými vtipy získal diváky ze všech koutů světa. Těšte se a třeste se! Samozřejmě radostí!