Video placeholde

Česká politika jako šílená japonská reality show? Podívejte se, jak by to vypadalo

Na sociálních sítích koluje video z jakési japonské reality show, kde muži v různobarevných latexových oblecích lezou po velmi kluzkých schodech a snaží se dostat na vrchol. Jejich počínání komentuje známý youtuber vystupující pod přezdívkou Ozzy Man Reviews. V redakci nás ihned napadlo připojit k soutěžícím Japoncům loga českých politických stran a představit si, jak by to vypadalo, kdyby se tato klání pořádala v současné Poslanecké sněmovně. Na výsledek se podívejte sami ve videu!

KSČM se dere na vrchol, ale najednou jí nohy podráží ANO. To není realita, pouze obrázek z bizarního videa, ve kterém si jdou po krku japonští soutěžící, kteří však v našem pojetí reprezentují tuzemské politické strany a hnutí. Vzhledem k bizarním situacím, jaké v současné sněmovně vznikají, to není až tak zvláštní podívaná.

Pokud bývalá „komunistická mlátička“ z Národní třídy Radek Ondráček může vést organizační výbor a Radek Koten, hrdý hlídač komunisty hermeticky uzavřených hranic z 80. let, vede výbor bezpečnostní, je oproti tomu japonská reality show vcelku normální podívaná.