Video placeholde

Nekonečný sex, drogy a alkohol. Kolumbijci organizují zájezdy na ostrov snů, vláda se bouří

Kolumbijský ostrov, který má svého vlastního majitele, nabízí čtyřdenní dovolenou plnou sexu, prostitutek, alkoholu a drog. 30 turistů, na každého dvě prostitutky a vlastní vila. To se ale nelíbí místní vládě, která chce účastníky vyhostit z kolumbijského území.

Ostrov Cartagena, který se nachází severně od pobřeží Kolumbie a také se mu přezdívá Ostrov sexu, nabízí čtyřdenní dovolenou plnou drog, prostitutek a alkoholu. Jinými slovy, sen každého muže.

30 mužů, každý stráví na ostrově čtyři dny, ve své vile, kde bude obsluhován a dostane se mu doslova každé potřeby. Tento zájezd vychází v přepočtu na 110 250 Kč. Vše má ale jedinou chybičku. Státní orgány nyní hrozí každému, kdo se této dovolené zúčastní, vyhoštěním z Kolumbie a nebo zákazem vstupu na toto území. Orgány se k tomuto vyjádřily tak, že by nikdy něco takového nepovolily a tento styl turismu není ten, kterým by se rády prezentovaly.

Videa od společnosti Good Girls Company, která celý tento zájezd organizuje, obletěla celý svět a zobrazují vše – od žen, přes drogy po dobré jídlo a drahé vily. Britský deník Mirror zkusil kontaktovat společnost Good Girls Company, ale neúspěšně.

Další videa najdete na BLESK.CZ >>>