Zdroj: Interstore capital s.r.o.

Kde vzít peníze na vaši vysněnou dovolenou?

Každému se to již  někdy stalo. Rozbil se počítač, přišli jste o mobil nebo se objevila výhodná akce na letenky do vaší vysněné destinace. Prostě, potřebujete rychlou hotovost. Půjčky přes bankovní společnosti jsou zdlouhavé a žádat kamarády o peníze se většinou nevyplácí. Co tedy s tím?


Když jste bez úspor…

Opozdil se váš zaměstnavatel nečekaně s výplatou a vy nutně potřebujete pár tisíc? Jedním z možných řešení je kreditní karta či kontokorent. Ale pokud nemáte tyto služby u své banky zajištěné, pak mohou být praktickým řešením takzvané půjčky do výplaty od nebankovních společností. Částky se většinou pohybují v menších cifrách a jejich vyřízení je opravdu rychlé. Peníze můžete mít na účtu již během několika minut. Půjčka před výplatou je primárně určena pro všechny pracující, kteří se museli potýkat s neočekávanými výdaji nebo jednoduše nevyšli s výplatou.

Snadno a rychle

Poslední průzkumy ukazují, že mnoho českých domácností žije takzvaně od výplaty k výplatě. Počítání každé koruny, žádné finanční rezervy… to je denním chlebem pro mnoho Čechů. Díky krátkodobá půjčka můžete snadno získat chybějící peníze. Například na pračku, která se vám nečekaně rozbila. Ke  sjednání takovéto půjčky nemusíte chodit na pobočku společnosti, shánět různé potvrzení a dokumenty, též odpadá i vyplňování formulářů. Aby bylo vše vyřízeno co nejrychleji, není nutné dokládat potvrzení o příjmu. Nebankovní půjčka bez registru ihned a doložení příjmu se tak stávají velice žádanou službou, kterou v bance jen tak nedostanete.

Jste už zadluženi jinde? Nevadí!

Lidé, kteří jsou zadlužení nebo mají negativní záznam v registrech dlůžníků velmi obtížně hledají jakoukoli finanční pomoc. Naštěstí existují i půjčky pro problémové klienty, které mohou tuto situaci velice snadno vyřešit.

Jednodušší už to nebude

Možností, jak si v současné době půjčit peníze je několik. Rychlá nebankovní půjčka není problém. Stačí jen otevřít webové stránky a vyplnit několik základních informací. V pohodlí domova si tak můžete vybrat nejvýhodnější úrokovou sazbu a v klidu zvolit i délku splácení celé částky. Nikdo nezkoumá, na co chcete peníze využít. Je pouze na vás, zda peníze využijete na zaplacení nájmu, nákup potravin či na opravu rozbitého elektrospotřebiče. I proto je tento tip půjčky tak oblíbený. Pokud se pro tuto půjčku rozhodnete, určitě tím neřešte exekuce, stávající dluhy či insolvenční řešení.

Výhody rychlé půjčky:

  • Splatnost: 1 až 30 dní
  • Peníze do 15 minut
  • Bez kontroly registru
  • Nemusíte být zaměstnanec
  • Není třeba žádné potvrzení o příjmu
  • Půjčka je vhodná i při mateřské dovolené