Video placeholde
Kattarshians
Kattarshians
Kattarshians
Kattarshians
Kattarshians
17
Fotogalerie

Kočky pod dohledem kamer dovádí v domku pro panenky. Sledujte show, která baví celý Island

První televizní show o kočkách. Tímto titulem se chlubí pořad Keeping Up With The Kattarshians, v němž čtyři koťata dovádí pod neustálým dozorem 3 kamer v přerostlém domku pro panenky a který svým názvem odkazuje na reality show rodiny Kardashianových. Jakkoli tato myšlenka může znít podivně, na Islandu se show stala hitem.

Celý pořad má ale zajímavější a bohulibější poslání než vás jen na pár minut zabavit. Koťata Guðni, Ronja, Briet a Stubbur pocházejí z islandského útulku a online přenos je tou nejlepší možnou reklamou, jaká se opuštěným koťatům mohla dostat.

Podle producentky pořadu Lindy Karlsdóttirové je důkazem o úspěchu celého nápadu fakt, že všechna koťata byla do týdne adoptována a putují k novým majitelům. Jak se dočtete na stránce s online přenosem, koťata byla adoptována dnes a do svého příbytku se vrátí kolem třetí hodiny odpolední, aby se rozloučila s diváky.

Nová „rodina“ z řad opuštěných islandských koček se rekrutuje právě teď a do domu se prý nastěhuje tak rychle, jak jen to bude možné.

Soutěžte se svým zvířecím miláčkem