Petr Vančura, Jan Cina a Hana Vagnerová ve strhujícím příběhu mladého autisty Podivný případ se psem

Petr Vančura, Jan Cina a Hana Vagnerová ve strhujícím příběhu mladého autisty Podivný případ se psem Zdroj: Richard Kocourek

Komedie Už nikdy sám! nabízí skvělé herecké příležitosti pro Josefa Poláška a Pavla Lišku
Kryštof Hádek zdatně sekunduje Ivě Janžurové v Božské Sarah
Igor Chmela a Marek Taclík v klasice cool dramatiky Zabiják Joe
4
Fotogalerie

Liška, Kraus, Hrzánová, Bartoška nebo Janžurová pod stromečkem

I na poslední chvíli lze pořídit hodnotný dárek. Když na to přijde, klidně ho můžete zakoupit přímo na Štědrý den. Řeč je o vánočních dárkových poukazech na inscenace pražského Divadla Kalich. Ze žánrově pestrého repertoáru této prestižní scény si vybere opravdu každý.

Drsná komedie Zabiják Joe s Igorem Chmelou, herecký koncert Ivy Janžurové v Božské Sarah, Zuzana Bydžovská, Pavel Liška a Josef Polášek jako svébytní samotáři ve hře Už nikdy sám! nebo „řádění“ Barbory Hrzánové a Radka Holuba v komedii Začínáme končit, to jsou velice příznivě přijaté činoherní novinky, které se v Kalichu zařadily po bok stálic typu Krausova Nahnilička, Mojí hry s Jiřím Bartoškou či Podivného případu se psem s Janem Cinou.

Ceněný je také muzikálový repertoár Divadla Kalich. Nejnověji divadlo představilo broadwayský muzikál Srdcový král s hity Elvise Presleyho, o němž se okamžitě začalo psát jako o nejlepším a nejzábavnějším muzikálu sezóny.

Dárkové vstupenky umožňují obdarovanému, ať si sám vybere, na jaký titul a v jakém termínu se do Divadla Kalich vydá. V nabídce jsou poukazy na činoherní či muzikálová představení, případně poukaz univerzální bez tohoto dělení.

Zakoupit je můžete přímo na pokladně Divadla Kalich, která je otevřená denně do 23. prosince, nebo si můžete zakoupit e-ticket z pohodlí domova online přes webové stránky Divadla Kalich. V tomto případě je skutečně lze pořídit třeba až o Štědrém dnu.

Více informací o inscenacích Divadla Kalich i online prodej vstupenek a dárkových poukazů najdete na: www.divadlokalich.cz