Dominika a její kampaň za růžovou budoucnost.

Dominika a její kampaň za růžovou budoucnost. Zdroj: facebook.com

Dominika Myslivcová
Dominika Myslivcová
Dominika Myslivcová
Dominika Myslivcová
Dominika Myslivcová
11
Fotogalerie

Barbie v České republice nechceme!

Známá umělkyně Dominika Myslivcová se ukázala jako zrádkyně národa, která chce decimovat české tradice a český národ. Její podlézání imigrantům a adorace cizí kultury je hanebná a zaslouží odsouzení. Podvolovat se vkusu imigrantů a vycházet jim vstříc, jak činí Myslivcová, zásadně poškozuje českou národní identitu.

 

Myslivcová se dosud předváděla jako protiislámská aktivistka chránící české hodnoty a bojující proti hordám imigrantů, kteří obsazují Vysočinu (především Humpolecko) a okolí Řitky. Nyní se však ukázalo, že je to ve skutečnosti podporovatelka imigrantů, hlasatelka cizorodé kultury a žena, která svou angažovaností ohrožuje českou národní identitu.

Myslivcová jde do voleb za Úsvit/Blok proti islámu. Takže zdánlivě je na straně všech pravověrných národovců, kteří jsou znepokojeni nezadržitelným proudem uprchlíků tekoucím do České republiky. Když se však podíváme na její předvolební heslo, zjistíme, že je všechno jinak a že Myslivcová chce zahnojit českou kotlinu cizáckými manýry. Jen prostě pokračuje ve své vlastizrádné činnosti, kterou již v minulosti praktikovala ve sluníčkářské kampani Hate Free Culture, a v rámci české protiislamistické fronty je zjevně agentem cizí moci, jejíž zájmy zločinně prosazuje. Její volební heslo totiž zní: Volte Barbie!

Dominika MyslivcováDominika Myslivcová|facebook.com

A v tom je právě zrada. Upozorňuji sluníčkářku Myslivcovou, že v Čechách není nikdo zvědavý na americkou popkulturu. My nechceme být národem Mickey Mouse! Čím vším nás volební kampaň Myslivcové ohrožuje? Bodů je hned několik.

Za prvé heslem ohrožuje stabilní rasovou skladbu české populace. Je všeobecně známo, že v rodné zemi Barbie, v USA, je jedenáct procent obyvatel afroamerického původu. Znamená tedy heslo Volte Barbie, že sem chce Myslivcová importovat černochy? Že podobně, jako pozvala Merkelová Syřany, zve nyní Myslivcová Afričany?

Druhé zásadní ohrožení je hamburgerizace naší kuchyně, která může zásadním způsobem proměnit dietologickou situaci naší vlasti. Pokud zde začneme - jak činí ve vlasti Barbie - hromadně konzumovat hamburgery, smažené hranolky a podobně nezdravá americká jídla, je jistotou, že i Češi budou brzy stejně tlustí tak, jako bývají Američané.

A konečně: Zavádění anorektičky Barbie do českých poměrů vážně ohrožuje mládež, neboť si malé holčičky, geneticky vybavené na somatotyp „česká Madla s p**elí“, osvojí nesprávný, cizorodý a cizácký ideál ženské krásy a budou tím celý život trpět.

Proto říkám: Ne Myslivcové, ne zavádění importovaných, cizích a nebezpečných kulturních tradic do českých krajů! Imigraci a multikulturalismu se musíme postavit společně!