Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: Profimedia.cz

Slunečný víkend zařídila Merkelová, nechala vypnout chemtrails!

Na stránce Chemtrails Česká republika se objevila zpráva, která stojí za přečtení. Naši konspirativci totiž prokázali, že v průběhu návštěvy paní kancléřky v Praze přestali práškovat z letadel, takže je jasno a slunečno.

 

 

Jednota českých paranoiků - komunita věřící v chemtrails - má hody. Sešla se totiž tlaková výše Gert s návštěvou Angely Merkelové. Díky Gertu nad střední Evropu proudí vzduch ze severní Afriky, z Maroka, a tak je tu jako v Maroku. Horko a bez deště. Čeští paranoici to však vidí jinak, a mají jasno. Na stránce Chemtrails Czech Republic se v den návštěvy kancléřky v Praze asi v jedenáct hodin dopoledne objevuje výkřik:

„To je ale náhodička, že když má přijet Merkelová tak najednou 3 dny je nad Prahou a Středočeským krajem obloha bez "mráčků" jako vymalovaná.“ Výkřik má samozřejmě svoji autorku, ale já ji nechci jmenovat, protože soukromí duševně nemocných se má střežit, a ne dávat na pospas škodolibé veřejnosti. Takže jsem zamlčel i jména diskutérů, kteří své mentální zvratky zanechali pod postem. I oni jsou zjevně nepříčetní, tak ať mají klid:

- „Uh. Hradiště taky obloha bez mráčku a jediné stopy, oni asi nelítají.“

- „Když má přijet nějakej státník, tak vždy dva dny dopředu přestanou práškovat, aby bylo nebe čisté. Myslím, že to je také jeden z důkazů. Koukněte se na nebe, až odjede. Hned se bude plnit čárami chemie.“

- „Vypadá to, že počasí po celé ČR je relativně v pohodě, i když? Čáry vidět sice nejsou, ale jak je výše, obloha není modrá, nýbrž šedomodrá a na obzoru stříbřitá.“

Suma sumárum: V naší jinak tak poklidné zemičce skutečně žijí lidé, kteří věří, že nás letecké společnosti práškují z dopravních letadel drogama, abychom platili daně, a že je řídí Merkelová. Takže když má přijet, prostě ty chemtrails nechá vypnout, a je krásné počasí.

Jsem nadšen, v jak velké a demokratické době žijeme. Dokonce i kluby duševně nemocných mají na Facebooku stránky o svých bludech a žijí na nich čilým komunitním způsobem - což je komfort, o kterém by se ještě v minulém století, kdy lidi s podobnými bludy pomýleně zavírali do ústavů, nemohlo bláznům stát!