Johnny Depp (vlevo). Vpravo zbitá herečka Amber Heard na fotce, kterou předala soudu.

Johnny Depp (vlevo). Vpravo zbitá herečka Amber Heard na fotce, kterou předala soudu. Zdroj: Profimedia.cz

Manželka Johnnyho Deppa obvinila slavného herce z napadení, pár se rozvádí

Jeden z nejslavnějších a nejúspěšnějších filmových herců současnosti, Američan Johnny Depp (52), byl obviněn z napadení. Jeho manželka Amber Heard (30) to uvedla u soudu a také potvrdila, že požádala o rozvod. Soudce v Los Angeles pak Deppovi nařídil, aby se k manželce „nepřibližoval a nekontaktoval ji“. Jednání bude pokračovat.

Podle všeho se tak manželství dvou herců uzavřené v únoru 2014 definitivně rozpadá. Depp si s Amber Heard zahrál v roce 2011 ve filmu Rumový deník (The Rum Diary).

„Žiji ve strachu, až se Johnny vrátí do našeho domu bez ohlášení, aby mě dál fyzicky i psychicky terorizoval,“ napsala Heard v místopřísežném prohlášení, které doručila soudu. Informovala o tom světová média i agentury.

Herečka tvrdí, že Johnny Depp je na drogách a pije. Že ji tahal za vlasy, křičel na ni a pak ji udeřil do tváře. Její právník dodal soudu i fotografii zbité herečky.

Mimochodem – Depp před několika týdny na svém Instagramu kritizoval amerického prezidentského kandidáta Donalda Trumpa, když ten byl obviněn jednou ženou, že ji v minulosti napadl.  

Známý herecký pár nemá děti a Depp se momentálně nachází v Portugalsku se svoji kapelou Hollywood Vampires.