Nevěra - ilustrační foto

Nevěra - ilustrační foto Zdroj: Profimedia

Chytrá matrace vám nabonzuje partnerovu nevěru

Žárlivci mezi námi si opět mohou promnout ruce. Po pásech cudnosti a všemožných aplikacích, které ukazují polohu partnera či partnerky, teď ve Španělsku přišli s „chytrou matrací“, která detekuje pohyb a tlak. A hlavně vám pošle zprávu, bude-li se na ní něco dít v době, kdy by měla být zcela netknutá.

Společnost Durmet pohoršuje vzestup nevěry mezi partnery. Média a vědci z toho viní vzestup sociálních sítí, neboť je jednoduché potkat mnoho lidí a je jednoduché se s nimi spojit (v různých slova smyslech). Španělsko se prý umístilo v počtu nevěr na prvním místě v Evropě. Ale španělská společnost Durmet se rozhodla s tím něco udělat, přišla se „Smarttress“. Chytrá matrace nabitá technologiemi vám prý zaručí klidný spánek, i když zrovna nocujete mimo domov.

V klipu podbarveném dramatickou hudbou, která by slušela pozdním dílům Harryho Pottera, nám výrobce se slovy „Globální nevěrnická krize ti klepe na dveře, pokoj, postel…“ představuje převratný výrobek – 24 senzorů hlídá tlak a jeho rozložení na matraci, kontaktní zóny, intenzitu a počet dopadů za minutu. A všechna tato data odešle v reálném čase na telefon skrz mobilní aplikaci.

Kdo by nechtěl uprostřed rušného pracovního dne obdržet výhružné „Tvá matrace je používána“? „Smarttress s funkcí detekce milenců“, jak zní plný název othellovské novinky, slibuje být věrná vždy, varovat člověka v době, kdy by se v ložnici nemělo nic dít.

Doufejme, že navzdory neuvěřitelně promakanému klipu jde o velkorysou reklamní kampaň na něco zcela jiného. A pokud se ukáže, že to Durmet myslí vážně, snad budou spravedlivého hněvu ušetřeni alespoň nic netušící domácí mazlíčci, kteří svým žárlivým majitelům způsobí infarkt.