Zdroj: Volkswagen Financial Services

Financování vozů značky Volkswagen nikdy nebylo snazší

Finanční společnost Volkswagen Financial Services rozšířila variantu Volkswagen All-Inclusive. 

Speciální nabídka, která platí až do konce června 2016, umožňuje formou operativního leasingu fyzickým osobám pronájem automobilů na dva nebo tři roky z rodiny modelů Golf (rozšířeno o sportovní deriváty GTI, GTD a R), novinkou je zařazení modelu Volkswagen Touran. Součástí měsíční splátky je i komplexní pojistná ochrana v podobě Volkswagen Pojištění.

Snadné řešení mobility

Nabídka Volkswagen All-Inclusive platí pro modely Golf, Golf Variant, Golf Sportsvan a Touran. Nově je rozšířena o sportovní deriváty GTI, GTD a R. Klienti v rámci financování volí délku nájezdu za rok (15 nebo 20 tisíc kilometrů ročně) a dobu pronájmu (24 nebo 36 měsíců). Díky pravidelné měsíční splátce nemusí řešit akontaci ani obvyklé starosti spojené s provozem vozu. Splátka zahrnuje i Volkswagen Pojištění, ve kterém je zahrnuto povinné ručení, havarijní pojištění, připojištění všech skel, kompletní služby autorizovaného servisu, sada zimních pneumatik včetně jejich přezutí. U tříleté varianty navíc klient získá možnost dovybavení vozu v hodnotě 10 000 Kč vč. DPH při zachování výše splátky.

„Každé dva nebo tři roky tak mohou mít zákazníci nový vůz bez akontace a bez nutnosti řešit obvyklé starosti kolem vozu s jistotou pravidelných měsíčních splátek. Nabídku Volkswagen All-Inclusive využijí zejména klienti, kteří hledají snadné řešení své mobility. Prakticky jediné o co se starají, je samotný výběr modelu a metalická barva vozu podle jejich preferencí,“ říká Lukáš Cankař, vedoucí marketingu ve Volkswagen Financial Services.

Modelové příklady operativního leasingu Volkswagen All-Inclusive

Volkswagen Financial Services