Video placeholde

Quidův palec nahoru: Ženy vpřed!

Quido MC pro Reflex.cz sleduje ostřížím zrakem dění na YouTube a vybírá z něj ty počiny. A protože byly Velikonoce, jednotícím tématem videí posledního týdne jsou: ženy.

Založení rodiny není jen hlavní strategií lidstva, jak přežít, ale i cíl hry Sims 4, kterou společně hrají Anička a Pedro. Zajímavý paradox – lidé z reálného života hrají hru o reálném životě a u toho si povídají o reálném životě. Jen zorientovat se v tom, co se děje ve kterém světě (reálném/fiktivním), může být místy dost obtížné.


AtiShow se vypravuje do Kladna na Cinetube, kde, jak se ukazuje, nemá nouzi o fanynky. Zatímco některé se spokojují s pasivnější formou vyjádření podpory svému idolu, jiné neváhají převzít iniciativu a dokonce tak trochu Atimu jeho vlog „osquatovat“.

Že jsou ženy připravené na všechno, zjišťuje i Fatty. Se svou přítelkyní Sárou vede vcelku banální a neškodnou konverzaci na téma, jaké ojeté auto si pořídí. Lehce provokativně do ní propašuje otázku, co by s autem udělali, kdyby se rozešli. A z odpovědi je v šoku. Inu neptej se, když nejsi připravený přijmout odpověď, že.

Hodné holky na výletě. Tak by se dalo nazvat video A Cut of Style. U všeho, co holky během svého pobytu v Tatrách dělají, jsou vždy až neskutečně usměvavé, slušné, upravené a pozitivní. Video by mohlo z fleku sloužit jako instruktáž, jak se děti mají chovat, aby do puntíku naplnily ty nejvysněnější
představy svých rodičů. Tedy nejspíš trochu konzervativních rodičů.

Dalším videm je skeč parodující téma nevěra. V hlavní roli Valda a blonďatá paruka. Datel a Kačka zase reagují na otázky, které jim píší jejich fanoušci – někdy upřímně, někdy vtipně. Upřímná (ale už ne vtipná) je i jejich reklama na jistý notebook.         

Vítězem minulého týdne je v Quidových očích vlog Veef. Jde vlastně o  travel challenge. Pár vlogerek si vzájemně vybere destinace, kam mají vyrazit. V případě Weef padá volba na národní park Arrábida v Portugalsku. Zdařilé video po vizuální stránce, umně sestříhané a s pěknou hudbou přesvědčivě vzbuzuje chuť se zvednout a na dané místo vyrazit. A vzkazuje jednu důležitou věc: často platí, že míň věcí, více zážitků!

Všechna videa: