Sex s mrtvými?

Sex s mrtvými? Zdroj: archív

Liberální mládežníci jsou pro volnou lásku všeho druhu...
Mrtvá nevěsta.
Nekrofilie se dopouštějí třeba ještěři teju.
Svatba upírů.
Duch.
7
Fotogalerie

Povolení nekrofilie, incestu a potratů pro muže. I to chtějí mladí švédští liberálové

Švédská Liberální strana byla v letech 2006 až 2014 členem vládní koalice a dnes má jako opoziční skupina v parlamentu 19 poslanců a poslankyň. Ovšem některé návrhy jejího mládežnického křídla jsou tak extravagantní a nesmyslné, že to snad nemá ve světě obdoby.

Mladí politici Liberální strany ze západního Švédska teď například navrhli, aby právo na „legální potrat“ neměly pouze ženy, ale i muži. V čem návrh spočívá? Muž, který čeká s nějakou ženou dítě, by se mohl do 18. týdne jejího těhotenství rozhodnout pro takzvaný potrat. Prostě by se vzdal povinností a práva na rodičovství. „Pak by nemusel na dítě ani platit výživné, ale současně by se s ním neměl právo setkat,“ vysvětloval tuto podivnost webu The Local Marcus Nilsen, šéf západní sekce Liberální mládeže Švédska.

Podobný postup by prý podpořil rovnost pohlaví v počínajících fázích těhotenství. Údajně by to bylo „výhodné“ i pro ženy, jež by hned věděly, jak na tom ve vztahu jsou. Na otázku, jak by následně matka vysvětlila situaci dítěti, Nilsen odpověděl: „Vždyť už to dnes existuje u svobodných matek, když se rozhodnou pro umělé oplodnění a prostě nevědí, kdo je otcem.“ Paradoxní je, že návrh prý předložily mladé ženy Liberální strany.

Fantastická je i představa, kdo bude platit výživné, když se otec rozhodne pro takovýto „potrat“. Má to být stát.

Mohlo by se zdát, že návrh mladých liberálů bude jednoznačně odsouzen, ale ve Švédsku je to jinak. „Vlastně je to docela rozumné,“ napsala na Twitteru populární novinářka Johanna Frändénová (která mimochodem komentuje fotbalové zápasy).

Není to však jediný extravagantní návrh z dílny švédských mladých liberálů. Minulý měsíc jejich pobočka ve Stockholmu zcela vážně tvrdila, že by bylo dobré legalizovat sex mezi sourozenci, pokud je mladým lidem více než 15 let. A prý by měla být umožněna i nekrofilie, pokud to zemřelý před svou smrtí písemně povolil…

Carl B. Hamilton, vysoce postavený člen švédské Liberální strany, ale označil své mladé kolegy za „idioty“ a prý už jen čeká, kdy v jejich dílně vznikne návrh na legalizaci „sexu s hrochy“.