Video placeholde

Zvracení vajíček, nebo kladivo versus ferrari? Quido MC alias Zemanův fanoušek dává svůj palec nahoru nejlepším youtuberům

Mít přehled o tom, co se každý týden odehraje na českém YouTube, a ještě z toho učinit nějaký závěr o internetové generaci v hyperaktivním věku, je úkol pro sladěnou skupinu rozvědčíků a zapálených vědců. Nebo pro jednoho muže, který se na český YouTube dokáže podívat nezaujatýma, byť zúčastněnýma očima.

Proto jsme do boje povolali Quida MC – českého youtubera, který proslul hity jako Ruský šváb a v nepravidelných intervalech nahlíží pod poskakující pokličku české politiky (a jejího voličstva a medializace) prostřednictvím „profesionálního zemanovce“, zvaného prostě FANOUŠEK.

Nyní se Quido MC podívá nejen pod pokličku, ale rovnou do sálajícího plamene sporáku české youtubové scény. S odstupem věku a zkušenosti prochází vše, co se urodí na českých youtubových kanálech za celý týden, aby z toho vybral to nejsignifikantnější – a udělil svůj „palec nahoru“ videoklipu (byť klip už je out – stejně jako slovo out – je to prostě jenom video), který nejlépe naplňuje primární kritérium vnitřní pravdivosti. Protože o co jiného se v poryvech virálního hurikánu internetových videí opřít než o nějakou tu porci pravdy?

Pokud jste měli v českém YouTube do této chvíle guláš, nechte Quida MC, aby vám v něm našel ty nejlepší knedlíky.

 

Vybraná videa pro tento týden: