Sktyrá krása

Sktyrá krása Zdroj: JXD

Sktyrá krása
Sktyrá krása
Sktyrá krása
Sktyrá krása
Sktyrá krása
9
Fotogalerie

Skrytá krása redaktora: JXD se odhaluje vpravdě do hloubky

Rozhodl jsem se pokořit rekord v hlubinné žurnalistice, v reportážním vnoru. Čtenáři, kteří léta čtou mé články, si možná někdy položili otázku: Jaký ten chlapík v jádru vlastně je? Cítím se povinen na nevyřčenou otázku odpovědět a zveřejňuji snímky svých kostí.

Fotografie, jak mě tetují, vyšly v Reflexu před čtvrt stoletím. Kameru v bytě jsem měl před patnácti lety. Měsíc. V přímém online přenosu na Reflex.cz. Podobně jsem měl před sedmi lety v přímém přenosu i druhou svatbu. Na serveru Reflexu byl již před řadou let zveřejněn můj spermatogram. Přesto šlo v podstatě vždy o povrch jevů.

Když mi na rentgenu za třicet korun nechali cédéčko s luxusními reportážními snímky mé artrózy, ověřil jsem si ještě na vyvěšené ceduli, že je mým majetkem, a v tu chvíli bylo jasno, že zítra mne čtenáři poznají zevnitř. Takže pokud jste někdy pochybovali o mé vnitřní kráse, můžete se nyní přesvědčit na vlastní oči. Připomínám, že ta fotka, co vypadá jako falus, je fotka mé čéšky. Pokud na vás působí oplzle, stěžujte si u artrózy.