Muž si na videu řeže nohu pilou

Muž si na videu řeže nohu pilou Zdroj: youtube.com

Kutil si řeže nohu motorovkou

Když jsem viděl poslední video serveru CeskyKutil.cz, smál jsem se - ale až po třetí minutě. Moderní marketing používá metod, za které by se nemuseli stydět režiséři akčňáků.


Na server CeskyKutil.cz se chodím občas podívat, abych si posílil své komplexy z toho, že nic rukama neumím. Je tam k vidění doslova symfonie nápadů českých kutilů, zahrádkářů a chalupářů. Kromě toho server občas provádí nejrůznější testy kutilských potřeb.

Nyní server na youtube zveřejnil své reklamní video - test bezpečnostních kalhot pro řezání s motorovou pilou. Pokud máte hodně naspěch, pusťte si ho až od 3.00. V klipu šéfredaktor serveru Pavel Zeman představuje kalhoty, mluví o jejich výhodách a o rizicích, které přináší práce s motorovou pilou bez ochranných pomůcek. Poté se do montérek navlékne, spustí motorovku, a pak si pokusí tou motorovou pilou si uříznout levou nohu. 

Pokus vyjde - kalhoty zafungují a šéfradaktorovi zůstanou obě nohy. Pohled na toho mohutného muže, jak si přikládá běžící motorovou pilu ke stehnu, je však tak děsivý, že video má šanci stát se virálem roku.