Z výtvarného díla gurua Járy

Z výtvarného díla gurua Járy Zdroj: ČTK

Causa Guru Járy: Šílenství se stupňuje!

Stoupenkyně a stoupenci gurua Dobeše, který své věřící pomocí sexu údajně zbavoval traumat, zesilují tlak na média. Začali jim rozesílat spamy, ve kterých přinášejí už doslova šílené bludy o osudech majitele posvátného penisu.

Járovky, guruovým penisem odháčkované věřící, mohutně medializují jeho causu. Pro připomenutí: Guru Jára je ve vydávací vazbě v Manile a čeká na deportaci do ČR, neboť je zde obviněn z řady sexuálních trestných činů vůči svým fanynkám. Byl za to nepravomocně odsouzen na deset let, odvolací soud rozsudek zrušil.

Jak se blíží termín Járova vydání a nového soudu s ním, járovky zesilují tlak a rozesílají úplné bláboly. Zatímco v pondělí dostaly redakce zprávu o tom, že “svatý muž” umírá utrápen a nemocen ve manilské vazbě, v úterý járovky ještě trochu přidaly: „Skupina neznámých únosců odvlekla tajně Guru Járu v noci z vazby v Manile na letiště s cílem násilně a ilegálně ho deportovat do ČR. Když ho táhli po letištní ploše k vozu, který ho měl dopravit k letadlu, mrštili s ním na korbu auta tak brutálně, že se zranil, spadl z vozu a upadl do bezvědomí. Jen zázrakem ho nepřejelo některé z dalších kolem projíždějících aut. Bezvládné tělo nemohli únosci do letadla naložit, tak Guru Járu alespoň brutálně zbili."

Připomínám - unést někoho z filipínského vězení na letiště a ilegálně ho deportovat v situaci, kdy jej v nejbližší době z toho vězení odvezou a deportují zcela legálně, nedává smysl. Možná došlo k pokusu o deportaci a Jára jí překazil tím, že předstíral mdloby, ale tak, jak líčí fanynky, se nejnovější guruovo dobrodružství opravdu stát nemohlo.

Dámy ale se rozjíždějí ještě více, a zde už můžeme bez rozpaků hovořit o paranoidním bludu. Je to totiž všechno spiknutí: "Hrstka osob z řad brněnské policie a zlínského soudu zřejmě už roky manipuluje médii, umožňuje úniky citlivých informací z vyšetřování i procesu a spolu s množstvím děsivých lží, které šíří anti-kultovní hnutí Společnost pro studium sekt a nových náboženských směrů o Guru Járovi a jeho žácích, vytvářejí obraz o Mistrovi a jeho žácích, který nasvědčuje obrovskému mediálnímu podvodu, který má zničit životy světově uznávaných mystiků Guru Járu a Šrí Barbory Durgy Pláškové a jejich stoupenců.“

Jasně. Prostě se to tady všechno spiklo, a chtějí Járu zničit, neb všichni vědí, že je to Spasitel. Krista taky radši ukřižovali, že...  Jak to ten Dobeš dělá, že se kolem něj pohybují skutečně narušení psychotici?