Propalestinští pacifisté napadli JXD

Propalestinští pacifisté napadli JXD Zdroj: Archív

Propalestinští pacifisté napadli JXD

Mám osobní rekord: Demonstranti mne napadli již tři minuty před oficiálním zahájením demonstrace. Potvrdili tak, že pacifisté patří mezi nejagresivnější elementy, které dnes můžeme v Čechách nalézt - a nejedná se jen o Araby.

Chtěl jsem vyzkoušet, proti čemu se to vlastně na Václaváku má demonstrovat. Zval na to server českých paranoiků NWOO a psali něco o tom, že jdou demonstrovat proti blokádě Gazy Izraelem. Prvním krokem k ukončení blokády by ale samozřejmě bylo, kdyby přestal Hamás na Izrael odpalovat rakety. Tak jsem se šel demonstrantů zeptat, jestli proti ostřelování Izraele protestují taky.

A musím se pochlubit, že jsem dosáhl osobního rekordu. Vzal jsem si totiž na demonstraci tričko ze specializovaného obchodu pro Židy a sionisty, kde mimo triček prodávají také krev křesťanských panen a manuály ke světovládě. Na tričku vepředu vlevo je žlutá Davidova hvězda s nápisem JUDE. Propalestinští pacifisté reagovali na tuto drzou židovskou provokaci, jak se sluší na sympatizanty Hamásu. Napadli mne již tři minuty před oficiálním zahájením demonstrace. Na obranu Arabů musím připomenout, že jako první mne napadl muž bílé pleti, a muž arabského vzezření se špatnou češtinou až jako druhý.

Zvlášť mne potěšilo, když jeden dobrý muž z řad pacifistů, co mne sliboval kopnout do foťáku, vykřikoval: „PROVOKUJE TADY S TOU HVĚZDOU!“ Takže jednoduše řečeno - pokud je někdo Žid a dává to najevo, tak je to podle těch prohamásovských rasistů „provokace“. Slušnej výkon.

Video z akce právě střiháme a uvidíte ho ráno na našem serveru.