Střelec

Střelec Zdroj: Marek Douša

STEVE FISHER, Američan v Praze: Váš měsíční horoskop

Beran

(21. březen–19. duben)

Lidé o vás říkají, že myslíte jen sami na sebe, ale vám to nevadí. Protože vy si v podstatě ani neuvědomujete, že ostatní existují. Navíc nejdůležitější na tom všem je, že se mluví právě o vás. Tenhle měsíc se na sebe musíte pořádně podívat do zrcadla, i když to už zřejmě při čtení tohoto článku zrovna děláte.

 

Býk

(20. duben–20. květen)

Jste člověk s nesmírně vyvinutým vkusem, který miluje gourmetská jídla, vynikající vína a luxusní automobily. Proto byste si tenhle měsíc měl pronajmout na cestu do nóbl restaurace limuzínu. Je tu ještě jeden důvod: během nedávného záchvatu zuřivosti jste doma rozmlátil všechny talíře, rozbil skleničky na víno a BMW nabořil do stromu.

 

Blíženci

(21. květen–20. červen)

Obě vaše povahy se tento měsíc projeví. Proto nezapomeňte ve svém počítači vymazat celou historii prohlížeče a e-maily a na mobilu všechny textovky. Váš partner totiž o vaší „dvojnické nátuře“ nemá potuchy.

 

Rak

(21. červen–22. červenec)

Domov a rodina jsou ve vašem životě tím nejdůležitějším, což je pro vás klika, protože nemáte žádné přátele. Zkuste začít trochu cvičit, i když jste přesvědčeni, že vám jsou šaty trochu těsné jen kvůli tomu, že se v čistírně vždycky srazí.

 

Lev

(23. červenec–22. srpen)

Jste nejšikovnější, nejodvážnější, nejmilejší a nejštědřejší člověk na světě, tedy alespoň z vašeho pohledu. Tento měsíc vám budou chtít ostatní lidé být nablízku, což vás potěší. Ale jen do okamžiku, než zjistíte, že vám chybí peněženka.

 

Panna

(23. srpen–22. září)

Budete roztrpčeni naprostou ztrátou soudnosti a nedostatkem sebeovládání ostatních lidí, kteří se srotí v rozvášněný dav a budou vás hnát ulicemi a dožadovat se svých finančních prostředků vložených do podivné pyramidové hry, do níž jste je tak nějak uvrtali.

 

Váhy

(23. září–23. říjen)

Ve všem se snažíte o vyrovnanost: kvality a ceny, práce a odpočinku, rodinného života a svého soukromí. Proto máte často velké problémy s rozhodováním. Ale vaše nerozhodnost tento měsíc skončí. To když zaváháte při přecházení a přejede vás autobus.

 

Štír

(24. říjen–22. listopad)

Vy tento horoskop ani nečtete, protože všichni Štíři se domnívají, že astrologie je hovadina. Článek čte váš partner, který se stále snaží přijít na kloub tomu, proč se zamiloval/a do takového cynického kreténa.

 

Střelec

(23. listopad–21. prosinec)

Jste upřímný a přímočarý člověk, který vždy říká druhým pravdu. Proto vás nikdo nemůže ani vystát. Jste také odvážný dobrodruh, ochotný riskovat vše, jen aby si splnil své sny. To vysvětluje, proč jste teď bez práce, na mizině a bez střechy nad hlavou.

 

Kozoroh

(22. prosinec–20. leden)

Jste velký pracant. Vždycky jste byl a teď budete muset být ještě pracovitější. Neměl jste se nechat uvrtat Pannou a investovat spoustu peněz do oné pochybné pyra­midové hry.

 

Vodnář

(21. leden–20. únor)

Jste vizionář, člověk, který vidí svět ne takový, jaký skutečně je, ale jaký by měl být. To by samo o sobě bylo obdivuhodné. Kdybyste právě neřídil autobus a před vámi právě nepřecházely přes ulici Váhy.

 

Ryby

(21. únor–20. březen)

Tento měsíc najdete v obchodě nádherný svetr. Jak si ho budete v kabince zkoušet, začnete najednou myslet na všechny ty chudáky na světě, co žijí v zimě a o hladu. To vás na chvilku nesmírně rozesmutní, dokud se nepodíváte do zrcadla v kabince a nezjistíte, jak báječně se vám ten svetr hodí k tomu smutnému výrazu vašich očí. Ale hoďte sebou a ten svetr si kupte! Venku už čeká Beran, který se chce na sebe taky podívat do zrcadla.