Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak  nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo.

Pokud byste měli pochyby, zda je kuře maso, pak nikoli - jedná se o vegetariánské jídlo. Zdroj: Autorka si nepřeje být jmenována

Toto jedlo bolo Rezance s tvarohom a cokoladou no a kuchar sa rozhodol dozdobit kyslou kapustou a paradajkou...odporucam restaurant v Tatranskej Lomnici :-)
Jen pro představu, Název \\\\\\"jídla\\\\\\" je: Vepřový plátek se slaninou..... nu což asi zrovna došla
Závodní jídelna pro snad celé město. Nejedlé rizoto námi pouze rozhrnuté - brokolice místo očí, sýr do \\\\\\"úsměvu\\\\\\"
Zasílám foto nejstrašnějšího jídla co jsem kdy viděl. Údajně to měl být kuřecí řízek v těstíčku se štouchanýma bramaborama. Spíš byl v kuchyni deratizér :-D
Zasílám Vám \\\\\\"blaf\\\\\\", pocházející z nejmenované kantýny ve Stodůlkách. nejsem si jistá, zda lze prejt naservírovat atraktivně, ale tenhle z naší \\\\\\"výstavky\\\\\\" opravdu moc sympatií nepřítáhl...
38
Fotogalerie

Příval blafů z restaurací a kantýn nebere konce. Přinášíme další nášup

Na stránkách Reflex.cz tento týden probíhá ve znamení boje proti nepoctivým, nepoživatelných a nevábným jídlům, prostě blafům. Nemálo podniků má tu drzost tyto nechutnosti naservírovat svým hostům a chtít za ně dokonce zaplatit.

 

 

 

 

Přinášíme vám v pořadí již třetí várku blafů, které nám dorazily do redakce od našich čtenářů. Nepřestáváme se divit a slabší povahy při pohledu na tato “jídla” začínají blednout v obličeji a nelze se tomu divit.

 

 

Z tohoto důvodu je na místě před otevřením následující galerie opět varovat čtenáře, že prohlíženi galerie může mít za následek žaludeční nevolnost!

 

 

Zároveň připomínáme, že náš Týden boje proti blafům ještě nekončí a pokud se vám přihodí, že někde restauraci či kantýně dostanete na stůl místo jídla podobný blaf, neváhejte vyfoťte a pošlete nám ho do středy 7. prosince na adresu blaf@reflex.cz. Pokud chcete, můžete připojit krátký popis vašeho adrenalinového gastronomického zážitku. (Kdo používá Twitter, může fotku "twítnout" s hashtagem #blaf.)

 

VÍCE K TÉMATU: