Velká čest pro nás!

Velká čest pro nás!

Velká čest pro nás!

Dnes, ve středu ve čtyři hodiny odpoledne v našem karlovarském Café Reflex Point u kina Čas, moderuji besedu s Ondřejem Caklem, známým protinacistickým aktivistou. A budou tam i náckové!

Jak laskavý čtenář možná ví, moderuji dnes, ve středu ve čtyři hodiny odpoledne v našem karlovarském Café Reflex Point u kina Čas, besedu s Ondřejem Caklem, známým protinacistickým aktivistou ze sdružení Tolerance a občanská společnost.


Nyní jsme však dostali zprávu, že na naši besídku zve na webové diskusi neos osobně nestor českého neonacismu, sám veliký (přes dva metry) Filip Vávra!
Články o neonacistech v Reflexu publikuji léta, protože výskyt tohoto jevu na našem území považuji za stejnou ostudu, jako by v zapadlých šumavských vískách praktikovali kanibalismus. Je prostě národní ostuda, že zde existují party jako Národní odpor nebo Dělnická strana.
Bez ohledu na to, že jsou náckové vskutku ohavní, mají články o nich stále méně ohlasů, jako by v podstatě stále stejná problematika neonacismu přestávala pomalu čtenáře zajímat. Proto bych touto cestou chtěl Filipovi poděkovat, protože svým pozváním nácků na naši besedu jednoznačně říká: Aktivity Reflexu musíme monitorovat, protože jsou nám nebezpečné! Takže díky, Filipe, za toto sdělení, je pro mne důležité a slibuji, že se budu nácky v Reflexu zabývat i nadále.
A vás, čtenáře, kteří to mají do Varů blízko, na besedu srdečně zvu – budou tam i náckové!


ROZHOVORY NAŽIVO – denně od čtyř v kavárně REFLEX POINT (třída T. G. Masaryka 3, u kina Čas)
Záznamy rozhovorů můžete sledovat v naší BEDNĚ na speciální stránce Reflex.cz MFF Karlovy Vary.